Related Posts with Thumbnails

28 oktober 2011

Happy Halloween

Ik wens jullie een heel leuk, plezierig en fijn weekend
vriendelijke groetjes Ingrid

22 oktober 2011

hier staat mijn winkeltje nu.....

Herinneren jullie mijn winkeltje nog? Wel hier staat het in de echte 1:1 interieur winkel. Donderdag begonnen daar de opendeurweekends. De interieurzaak is heringericht en dit werd met een glaasje gevierd.
Het 1:12 winkeltje heeft een hele mooie plaats gekregen. Het staat onder toezicht, dicht bij de kassa. Zo is stuk makend gepruts niet mogelijk.
De talrijke bezoekers waren laaiend enthousiast, het regende complimentjes. En ja het is verkocht.
Onze fijne hobby is in Belgie nauwelijks bekend. Wie weet krijgen er mensen er zo interesse in en denken ze niet langer dat ik met popjes zit te spelen :-))

prettig weekend
groetjes Ingrid


18 oktober 2011

vervolg studeerkamertje



Vandaag heb ik nog wat verder gewerkt aan het studeer kamertje. Er is heel wat bijgekomen. Foto's aan de muur, de PC heeft plaats geruimd voor een laptop, er is nu een venstertje met zicht op de tuin.'s Avonds gaat het rolgordijntje omlaag. De printer is aangesloten, er is licht. Het kleine kastje moet nog wat boekjes krijgen en dan is het klaar. Of toch nog wat bijvoegen?.....Daar moet ik nog eens over nadenken :-))

groetjes Ingrid

16 oktober 2011

studeer kamertje

Hier ben ik mee bezig. In opdracht ben ik een bestaand studeer kamertje aan het na maken in 1:12. Er ontbreekt nog heel wat. Nog boekjes, lampje, venstertje, gordijntje.......

groetjes Ingrid

7 oktober 2011

vuilnisbak

Hij krijgt meestal een somber hoekje maar eigenlijk is hij een trouwe vriend :-)) een vuilnisbak

groetjes Ingrid

6 oktober 2011

antiek strijkijzer

Ik heb eigenlijk een hekel aan strijken zoals zoveel vrouwen :-)) maar zo'n antiek strijkijzertje maken dat vond ik leuk.
Onze groot- en overgrootmoeders hadden geen elektrisch strijkijzer. Zij moesten het doen met eentje zoals deze, het bakje werd gevuld met gloeiende hete steenkool , andere modellen werden op de kachel geplaatst om op te warmen.
Nou dan hebben wij het nu toch wel gemakkelijker nietwaar, bij de volgende strijk klus zal ik het in gedachte houden :-))

groetjes Ingrid

5 oktober 2011

een kaartenmolen

Vandaag heb ik deze antieke kaartenmolen gemaakt. Ja hij kan echt ronddraaien. Het vrouwtje kan maar moeizaam een keuze maken tussen al de romantische kaartjes :-))

groetjes Ingrid

2 oktober 2011

antieke camera


Dit was een hele uitdaging voor mij :-)) Zo klein en zo veel onderdeeltjes. De balg van de camera is op de foto niet zo goed te zien maar hij is er wel.

groetjes Ingrid