Related Posts with Thumbnails

11 juli 2012

Iemand zin in kebab?


Ja ik ga verder de industiële toer op 
Rondom mijn woonplaats komen er meer en meer kebabzaken. Dit toestel trok mijn aandacht. Een draaiende staaf met een heuse homp vlees. Lams, varkens of kippenvlees. Dit vlees wordt achteraan verhit/gebakken. 
Met een vlijmscherp en lang mes worden er stukken vlees afgesneden. Deze verwijnen dan samen met allerlei groentjes in een plat brood. 
Deze uitleg voor wie het niet kent.


groetjes Ingrid

5 opmerkingen:

  1. Geweldig Ingrid, en ook lekker hoor kebab:-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Bella questa miniatura!
    Un bacio
    Elvira

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Great work! It's realistic.
    Bye Faby

    BeantwoordenVerwijderen
  4. que bueno!! en mi país le dicen Shawarma y es un plato originario de Medio Oriente.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. En el mio doner kebab y justo en la puerta de al lado tengo un paquistani que los hace .
    Te ha quedado estupendo .
    Besos

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor het bericht en heel fijn dat je hier op bezoek kwam
Thank you for the message and very nice that you came to visit here
Ingrid